Hallongrottor

Ingredienser

  • 250 g smör eller margarin, rumsvarmt
  • 1,5 dl strösocker
  • 400 g (6-7 dl) Finax Glutenfri Mjölmix alt. Finax Lågprotein mjölmix
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • Fast hallonsylt eller hallonmarmelad

Hallongrottor

Supergoda hallongrottor som aldrig blir tråkiga! Med piffiga formar kan de liva upp vilket kalas som helst! Ger ca 20-25 st.

 

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Rör ihop smör och socker.
  3. Blanda i övriga ingredienser till en deg.
  4. Placera degbitarna i aluminiumformar. Gör en grop i mitten av degen.
  5. Lägg en klick hallonsylt i varje fördjupning.
  6. Grädda hallongrottor i mitten av ugnen ca 15 minuter.

Vår Glutenfrihet

Susanne-Persson-Barnbarn-2500x1655

Susanne Persson

Susanne Persson är en glad medelålders person som bor i Kris...

Läs hela berättelsen
Henrik_Bergqvist_Horizontal

Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist är 47 år gammal, egen företagare som i dags...

Läs hela berättelsen
Petra_Horisontell

Petra ter Laak

Petra har själv valt att äta glutenfritt. Läs Petras berätte...

Läs hela berättelsen
Louise_Lofdahl_Horisontell

Louise Löfdahl

MIN GLUTENFRIHET Att vara allergisk mot vetestärkelse kan innebära stora…

Läs hela berättelsen
Jonas_Bjornange_Horisontell

Jonas Björnänge

Min glutenfrihet Jonas Björnänge bor i Löddeköpinge med fru och…

Läs hela berättelsen
Läs alla berättelser