Amerikanska pannkakor

Ingredienser

  • 2 msk margarin
  • 2 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • 180 g (ca 3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 2-3 tsk bakpulver
  • 1 msk socker
  • ½ tsk salt
  • margarin till stekning

Amerikanska pannkakor

Feel American! Glutenfria amerikanska pannkakor är perfekta till brunchen!

 

Gör så här

  1. Smält margarinet och bland i ägg och mjölk.
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna.
  3. Blanda ihop alla ingredienserna och rör tills det blir en slät smet som får stå och dra i ca 10 min.
  4. Stek på medelvarm temperatur ca 1-2 minuter på varje sida.
  5. Servera med sylt, grädde eller inte med sirap som på det amerikanska viset?

Vår Glutenfrihet

Susanne-Persson-Barnbarn-2500x1655

Susanne Persson

Susanne Persson är en glad medelålders person som bor i Kris...

Läs hela berättelsen
Henrik_Bergqvist_Horizontal

Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist är 47 år gammal, egen företagare som i dags...

Läs hela berättelsen
Petra_Horisontell

Petra ter Laak

Petra har själv valt att äta glutenfritt. Läs Petras berätte...

Läs hela berättelsen
Louise_Lofdahl_Horisontell

Louise Löfdahl

MIN GLUTENFRIHET Att vara allergisk mot vetestärkelse kan innebära stora…

Läs hela berättelsen
Jonas_Bjornange_Horisontell

Jonas Björnänge

Min glutenfrihet Jonas Björnänge bor i Löddeköpinge med fru och…

Läs hela berättelsen
Läs alla berättelser