Surdegsknäcke

Ingredienser

Vetestärkelse (max 2 mg gluten/100 g),  glutenfritt surdegspulver (rismjöl och starterkultur),  laktosfritt skummjölkspulver,  betsfiber,  socker,  margarin (vegetabiliskt fett, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471 (från veg. fett) arom, surhetsreglerande medel (citronsyra), färgämne (betakaroten)),  torrjäst,  salt,  guarkärnmjöl,  sockerkulör ,  krossat psylliumfröskal,  förtjockningsmedel (E464)

Näringsvärden

  • Energi1470 kJ/350 kcal
  • Fett2,1 g
  • varav mättat fett0,8 g
  • Kolhydrat74,1 g
  • varav sockerarter6,7 g
  • Fiber5 g
  • Protein5,3 g
  • Salt0,9 g

Ett frasigt och sprött knäckebröd med smak av surdeg. Vårt glutenfria surdegsknäcke passar lika bra till frukost, som till lunch och som tillbehör till kvällsmaten.