Ströbröd

Ingredienser

Vetestärkelse (max 2 mg gluten/100 g),  laktosreducerat skummjölkspulver,  vegetabilisk olja (raps),  krossat psylliumfröskal,  förtjockningsmedel: guarkärnmjöl,  salt ,  oligofruktos,  torrjäst.

Näringsvärden

  • Energi1550 kJ/370 kcal
  • Fett2 g
  • varav mättat fett<0,5 g
  • Kolhydrater82 g
  • varav sockerarter4 g
  • Fiber4 g
  • Protein<0,5 g
  • Salt1 g

Vårt glutenfria ströbröd/skorpmjöl är tillverkat av nygräddat, glutenfritt bröd som torkats. Smaken är mild, strukturen krispig och färgen gyllene. Passar utmärkt till bakning, matlagning och panering. Ett glutenfritt ströbröd/skorpmjöl som smakar som vanligt ströbröd/skorpmjöl.